Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα κατά του Αμβρόσιου: «Θα έπρεπε να ντρέπεται»

Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα κατά του Αμβρόσιου: «Θα έπρεπε να ντρέπεται»

Στα όσα είπε ο πρώην μητροπολίτης, Αμβρόσιος για το δυστύχημα στα Τέμπη, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στο Mega.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την ενόχλησή της και μάλιστα έκανε ένα ξέσπασμα κατά της συγκεκριμένης “ύπαρξης” και όχι ανθρώπου, όπως τον αποκάλεσε.

«Επειδή εγώ το έχω ξαναπεί, και επειδή είμαι ένας βαθιά θρήσκος άνθρωπος, κυρίως από τότε που έχασα τον παππού μου και μετά, και εκείνος ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία, τις τελευταίες μέρες με αυτό που έχει γίνει με τα Τέμπη, βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Και επειδή βγήκε ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, όχι δεν είναι άνθρωπος, βγήκε μία συγκεκριμένη ύπαρξή και συνέδεσε τα Τέμπη με την αγάπη του Θεού με τα καρναβάλια.

Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή η αγάπη που έχει ο καθένας μας για τον Θεό και τη δύναμη που έχουμε ανάγκη να παίρνουμε από κάπου. Εγώ το ονομάζω Θεός, κάποιος άλλος το ονομάζει οτιδήποτε. Αλλά τη δύναμη που μπορεί παίρνει ο καθένας μας στα δύσκολα και στα τραγικά γεγονότα της ζωής του, είναι ωραίο να την κρατάμε αγνή, ωραία, γνήσια, αυθεντική και αλήθεια να είναι το καταφύγιό μας.

Το να βγαίνουν άνθρωποι που έχουν και ένα βήμα και έχουν διοριστεί από κάποιους να έχουν και έναν τίτλο και να λένε τέτοιες αηδίες που κατά καιρούς βγαίνουν και λένε, είναι κρίμα να παίρνουν στην πλάτη τους, όλο αυτό που μπορεί να σημαίνει θρησκεία και να βγαίνουν να ξεστομίζουν τέτοιες απρέπειες και χυδαιότητες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου θρήνου και ενός τραγικού γεγονότος» είπε η Δανάη Μπάρκα.