Το βέτο της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της στο Mega

Το βέτο της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της στο Mega

Όπως έγινε γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη από τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα επιστρέψει τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μετά από μία άνω τελεία στην τηλεοπτική της καριέρα που διήρκησε μία σεζόν, αποφάσισε να επιστρέψει με καθημερινή εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του MEGA στο οποίο επιστρέφει μετά από ακριβώς 30 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε μόνο ότι η παρουσιάστρια θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega, εκκρεμεί ωστόσο το θέμα της ζώνης που θα προβάλλεται η εκπομπή της, που, όπως όλα δείχνουν, «κλίνει» προς το μεσημέρι.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε τον όρο που φαίνεται να έχει βάλει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια έχει βάλει βέτο στο να μην προβάλλεται παρόμοια εκπομπή με τη δική της πριν από αυτή.

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη. Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.