Το τρυφερό βίντεο της Serena Williams με την ανακοίνωση στην 5χρονη Olympia ότι θα αποκτήσει αδελφάκι

Το τρυφερό βίντεο της Serena Williams με την ανακοίνωση στην 5χρονη Olympia ότι θα αποκτήσει αδελφάκι

Στο φετινό Μet Gala, η Serena Williams ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο το παιδί της, όταν εμφανίστηκε με φόρεμα που αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και πόζαρε για τους φωτογράφους.

Μάλιστα, η σταρ του τένις αποκάλυψε ότι κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη και από την πεντάχρονη κόρη της και της το ανακοίνωσε λίγο πριν φύγουν για τη λαμπερή εκδήλωση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα η Serena Williams ανέβασε βίντεο στα social media όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την προετοιμασία της για το Μet Gala και αποκαλύπτει τη στιγμή που έκανε την ανακοίνωση στη μικρούλα.

«Η Olympia δεν ξέρει αυτήν τη στιγμή ότι είμαι έγκυος. Η μεγάλη αποκάλυψη θα είναι στο Μet Gala οπότε πριν φύγουμε θα το πω στην Olympia. Και ο λόγος που δεν της το έχω πει είναι γιατί δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό» είπε για την απόφασή της η Serena, ενώ σε απόσπασμα του βίντεο βλέπουμε τη στιγμή που η Οlympia μαθαίνει ότι θα αποκτήσει αδελφάκι και πέφτει περιχαρής στην αγκαλιά της μαμάς της.

Να πούμε πως η σούπερσταρ του τένις που είναι 41 ετών, περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian.