Το τρυφερό φιλί on camera του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τη μέλλουσα σύζυγό του

Το τρυφερό φιλί on camera του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τη μέλλουσα σύζυγό του

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έχοντας στο πλευρό του τη μέλλουσα σύζυγό του Ιλάειρα, αλλά και τη μητέρα του.

Μάλιστα, για πρώτη φορά το ζευγάρι μίλησε από κοινού για τη γνωριμία και τον επικείμενο γάμο τους, ενώ οι δυο τους στο τέλος της σύνδεσης αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί.

«Ήταν καρμικό αυτό που συνέβη. Ήρθε στη σχολή και ξαφνικά με το που την είδα ένιωσα κάτι, ένιωσε και αυτή», σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ενώ από την άλλη η 22χρονη ανέφερε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κεραυνοβόλος. Ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση. Βγήκαμε για φαγητό. Γνωριστήκαμε στη σχολή και έγινε ότι έγινε. Η γνωριμία έγινε το Σεπτέμβριο. Δεν περίμενα την πρόταση γάμου. Ήμασταν στην Αράχωβα στους κουμπάρους μας. Και εκεί που τραγουδούσε μου λέει χάλασε το μικρόφωνο. Και άρχισε να ξεκουμπώνει το από πάνω από το μικρόφωνο και από μέσα βγήκε ένα μονόπετρο. Έπαθα σοκ. Δεν υπάρχει κορίτσι που να τον έχει δει να τραγουδάει και να μην τον έχει ερωτευτεί. Έχω ερωτευθεί τη ψυχή και την προσωπικότητά του. Ο Μαυρίκιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».