Το «Travel guide» ταξιδεύει από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη

Το «Travel guide» ταξιδεύει από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη

ΤΟ «TRAVEL GUIDE» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το «TRAVEL GUIDE» ταξιδεύει στην πόλη του φωτός το Παρίσι αλλά και στην πόλη που αγαπά τα Χριστούγεννα όσο ίσως καμία άλλη, τη Νέα Υόρκη, απόψε Τρίτη 28 Δεκεμβρίου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου ξεκινάει το ταξίδι του από το διασημότερο πολυκατάστημα της Γαλλίας, τη Galeries Lafayette, που κάθε χρόνο κερδίζει τα περισσότερα φωτογραφικά κλικ για το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στο Lido de Paris, το πιο αριστοκρατικό καμπαρέ του Παρισιού.

Ψηλά από τον Πύργο του Άιφελ η θέα της πόλης είναι καθηλωτική, όπως εξίσου υπέροχη είναι και η νυχτερινή κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα παριζιάνικα bateaux mouches.

Το ταξίδι συνεχίζεται στη γιορτινή Νέα Υόρκη με πρώτη στάση στον ψηλότερο ουρανοξύστη της Αμερικής τον πύργο της ελευθερίας στο One World Trade Center. Ακολουθεί ξενάγηση στην κινηματογραφική πλευρά της πόλης καταγράφοντας τα σημεία όπου γυρίστηκαν δημοφιλείς ταινίες και σειρές.

Για το τέλος, ο Θάνος διασχίζει με τα πόδια ολόκληρη τη Brooklyn Bridge για να βρεθεί στη συνοικία Dyker Heights με τα εντυπωσιακά στολισμένα σπίτια που ανταγωνίζονται σε λάμψη και φως την πιο φωταγωγημένη πλατεία του κόσμου, την Times Square που δίνει στη Νέα Υόρκη το όνομα, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Δείτε το τρέιλερ:
https://www.tvopen.gr/watch/99418/travelguidetrith0100

Απόψε, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN