Το ταξίδι της Αγγελικής Ηλιάδη στο Ντουμπάι και η απάντηση στην κριτική που δέχεται

Το ταξίδι της Αγγελικής Ηλιάδη στο Ντουμπάι και η απάντηση στην κριτική που δέχεται

Τις ημέρες του Πάσχα εκτός Ελλάδας αποφάσισε να περάσει η Αγγελική Ηλιάδη και ταξίδεψε στο Ντουμπάι, που τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό είναι λιγότερο αυστηρά.

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς περνάει.

Μάλιστα, κάτω από μια φωτογραφία της υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια, με αφορμή την απόφαση της να ταξιδέψει στο εξωτερικό, όταν η πανδημία «καλπάζει» Ελλάδα.

«Εεεεεε λίγο να μας σκεφτείτε…εδώ δεν τολμούμε να ταξιδέψουμε σε μέρη της χώρας μας.. εσείς το κάνετε λίγο προκλητικά!! Όμως εμείς φταίμε που βέβαια ονειροπολούμε αχ!!με αγάπη λίγο έλεος!!» έγραψε μία follower στην Αγγελική.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν άφησε αναπάντητο το συγκεκριμένο σχόλιο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κορίτσι μου η χώρα μας όπως θα χεις καταλάβει δεν έχει κλείσει τα σύνορα της…δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό…με αρνητικό τεστ ταξιδεύεις παντού…αντίστοιχα έρχονται στην Ελλάδα τουρίστες με τον ίδιο τρόπο….τώρα για την όλη κατάσταση εντός…έχω να πω μονάχα ότι επικρατεί το παράλογο…να δούμε μέχρι πότε….Καλό Πάσχα εύχομαι».

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2020 η Αγγελική Ηλιάδη είχε νοσήσει με κορονοϊό και για ένα μήνα έβγαινε συνεχώς θετική.