Το συγκινητικό μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον θάνατο του συζύγου της Φίλιππου

Το συγκινητικό μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον θάνατο του συζύγου της Φίλιππου

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από την ζωή ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μέσα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η κηδεία του τελέστηκε το Σάββατο 17 Απριλίου σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Σήμερα, η ημέρα για το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και κλείνει τα 95 χρόνια ζωής.

Ωστόσο, τα φετινά γενέθλια δεν είναι ίδια λόγω πένθους.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε τη σιωπή της για το θάνατο του συζύγου της και έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένεια στα social media.

«Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία όπως και σε όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή».