Το συγκινητικό γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη στην κόρη της, Άννα Μαρία για τα 18α γενέθλιά της

Το συγκινητικό γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη στην κόρη της, Άννα Μαρία για τα 18α γενέθλιά της

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 16η Ιανουαρίου για την Ελένη Πετρουλάκη, καθώς η μεγαλύτερη κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς έχει τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, κλείνει τα 18 της χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο, η μαμά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στην μικρή της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της και τη συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

«Ένα γράμμα στην κόρη μου! Σήμερα είναι τα γενέθλια σου! Γίνεσαι 18! Σημαντική χρόνια και για σένα και για μένα ! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινες 18!

Τα χρόνια περνάνε σαν αέρας. Σαν χθες θυμάμαι που μπουσουλούσες και τώρα τρέχεις σαν άνεμος και είσαι αθλήτρια στίβου! 10 χρόνια σε Περίμενα και δεν είναι τυχαίο το όνομα σου (Άννα Μαρία) που δόθηκε μετά από μεγάλη πίστη δική μου στην Παναγία και που ήμουν σίγουρη ότι θα «έρθεις»!

Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Ήρθες και ομόρφυνες την ζωή μου , έδωσες νόημα και συνεχίζεις.

Εσύ και οι αδερφές σου είστε όλος μου ο κόσμος! Σε ευχαριστώ για τις χαρές, για τις συγκινήσεις και για τις ωραίες στιγμές που μου έχεις χαρίσει. Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή σου, αλλά και δυνατή για να μπορείς να διανύσεις όλα τα μονοπάτια και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια με ευκολία!

Να πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις και να καταφέρεις να είσαι περήφανη για σένα για όλη την διαδρομή που θα κάνεις! Εγώ θα είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να τα υπομένω όλα και να πονάω εγώ για σένα! Σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να σου φέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι και να ανοίξεις τα φτερά σου σαν Άγγελος! Σε αγαπώ πολύ! Όσο δεν φαντάζεσαι!» γράφει η Ελένη Πετρουλάκη στο τρυφερό γράμμα της.