Το σπάνιο βίντεο της Madonna με τον πατέρα της για τα 90α γενέθλιά του

Το σπάνιο βίντεο της Madonna με τον πατέρα της για τα 90α γενέθλιά του

Ο πατέρας της Madonna, Silvio Ciccone, γιόρτασε τα 90α γενέθλιά του και η βασίλισσα της pop που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα πολύ γλυκό βίντεο.

Συγκεκριμένα η 62χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε το 2004, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Re-Invention World Tour και δείχνει τον πατέρα της να προσεύχεται πριν ξεκινήσει η συναυλία.

“Αγαπημένε μου μπαμπά, σε ευχαριστώ για τις ευλογίες σου, τη ζωή που μας έδωσες, τον αέρα που αναπνέουμε, τους ανθρώπους που περνάμε τη ζωή μας μαζί. Μας έδωσε δύναμη για την συναυλία μας. Σε ευχαριστώ. Αμήν.”

Ενώ οι εορτασμοί δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αργότερα η Madonna αποκάλυψε ότι μαζί με τα παιδιά της, πήγαν στο σπίτι του πατέρα της για να του ευχηθούν.

“Στο δρόμο για τον παππού”, έγραψε στο story που δημοσίευσε με τις κόρες της Stella και Estere, να κοιμούνται στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, η βασίλισσα της pop έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της και από τα αμπέλια του μπαμπά της ενώ το βίντεο, επιμελήθηκε η κόρη της Lourdes.