Το σκυλάκι που υιοθέτησε o Κυριάκος Μητσοτάκης από το καταφύγιο που επισκέφθηκε

Το σκυλάκι που υιοθέτησε o Κυριάκος Μητσοτάκης από το καταφύγιο που επισκέφθηκε

Νέο μέλος στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υιοθέτησε ένα σκυλάκι, τον Πίνατ.

Μάλιστα, το σκυλάκι ο Πρωθυπουργός το γνώρισε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και αποφάσισε να το υιοθετήσει.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Καθημερινή της Κυριακής», αναφερόμενος στην πρώτη «γνωριμία» του με τον Πίνατ, που έγινε την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. «Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!».

Ο Πίνατ βρέθηκε στους χώρους του Μεγάρου Μαξίμου και έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων.

Ενώ ο Πρωθυπουργός έχει άλλωστε προτρέψει τους πολίτες να υποδεχτούν στην οικογένειά τους αδέσποτα ζώα. «Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο» είχε πει κατά την επίσκεψή του στο καταφύγιο της Ηλιούπολης.

Στην ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Και κάπως έτσι μπήκε ο Πίνατ στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο!».