Το σχόλιό του Νίκου Μουτσινά για Βανδή-Μπισμπίκη: «Που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε»

Το σχόλιό του Νίκου Μουτσινά για Βανδή-Μπισμπίκη: «Που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε»

Με αφορμή τα φιλιά της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» ξέσπασε λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να κρίνουμε δυο ανθρώπους που εκφράζουν την αγάπη τους.

Παράλληλα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής δήλωσε πως αν αυτό γίνεται με ένα straight ζευγάρι τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα για ένα γκέι ζευγάρι.

«Ειλικρινά, τι παθαίνουμε; Τόση ανάλυση… Τι μας νοιάζει ρε παιδάκι μου; Περίμεναν οι κάμερες δηλαδή; Η ερώτηση ήταν: έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο; Αλήθεια; Στον Μπισμπίκη; Πάτε καλά; Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι; Ένα straight ζευγάρι φιλιέται, που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε. Χαλαρώστε! Δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Κουράστηκα. Γεια σας», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συμπλήρωσε:

«Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Να κρατάμε τα προσωπικά μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο που παίζει παντού… αυτό είναι μια ενέργεια που πάει και κολλάει πάνω στον κόσμο, σε αυτούς τους δύο. Παρατήστε τα λίγο, αφήστε τον κόσμο να ζήσει. Τι τρέλα είναι αυτή; Ας κλείσει η τηλεόραση».