Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την επιστροφή της Eλένης Μενεγάκη στην τηλεόραση

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την επιστροφή της Eλένης Μενεγάκη στην τηλεόραση

Όπως έγινε γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη από τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα επιστρέψει τηλεοπτικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετές εκπομπές σχολίασαν την εν λόγω είδηση. Ανάμεσα σε αυτές και το “Καλό Μεσημεράκι” με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε το δικό του σχόλιο για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Είναι δυο οι λέξεις: Ελένη Μενεγάκη. Yπάρχει ελπίδα παιδιά. Τι βόμβα στα καλά καθούμενα. Αυτή προχθές δεν έφυγε; Τότε που την κλαίγαμε μια εβδομάδα. Εγώ πιο πολύ από τη μάνα μου την έκλαψα. Έρχεται κιόλας; Δεν το περίμενα, αυτό ήταν μια Megάλη έκπληξη. Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ ωραίο. Αυτό ήταν πάρα πολλή χαρά. Έλειψε η Ελένη, να τα λέμε και αυτά.

Άδειασε ο θρόνος. Αν δεις λίγο τηλεόραση θα καταλάβεις τι σου λέω. Της λείψαμε. Πάει στο πατρικό. Μπράβο ρε Ελένη. Δε τη φωνάζουν τυχαία βασίλισσα. Που θα είναι; Μεσημέρι; Τι ώρα; Ελένη μου θα λέγεται; Νικόλα μου εμείς του χρόνου. Αν είναι απέναντι, “Ελένη μου 2″ εμείς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.