Το σχόλιό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η αποκάλυψη για το αν αλλάζει ώρα το “Happy Day”

Το σχόλιό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η αποκάλυψη για το αν αλλάζει ώρα το “Happy Day”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Σου-Κου Family” και την Μαρία Αντωνά, παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν την εκπομπή της “Happy Day” να μετακινείται σε νέα ώρα, αλλά έκανε και το δικό της σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία τέσσερα – πέντε χρόνια, ότι κάθε σεζόν γράφεται ότι πάμε πιο κάτω, αλλάζουμε. Κατά καιρούς μου έχουν γίνει συζητήσεις από τον σταθμό να μετακινηθώ. Εγώ νιώθω πολύ καλά σε αυτό που κάνω αυτήν τη στιγμή, το απολαμβάνω, οπότε δεν ψάχνομαι σε αυτήν την κατεύθυνση. Μπορεί κάποια στιγμή να συζητηθεί κάτω από συγκεκριμένες βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ λαμπερό και όμορφο κορίτσι στα ξεκινήματά του. Πιστεύω ότι μπορεί να δοκιμάσει πολλά πράγματα. Εγώ επικροτώ όταν βλέπω ένα νέο πρόσωπο στον χώρο να θέλει να δουλέψει και να έχει όρεξη».

Στο τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Η επιστροφή ήταν μη αναμενόμενη για εμάς που ήμασταν εκτός γιατί αυτοί το συζητούσαν εδώ και καιρό».