Το σχόλιό της Ελένης Φουρέιρα για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision με την Έλενα Τσαγκρινού

Το σχόλιό της Ελένης Φουρέιρα για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision με την Έλενα Τσαγκρινού

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Ελένη Φουρέιρα μετά το τέλος του δεύτερου live του “House of Fame”.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό ρόλο αλλά σχολίασε και τη συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision με την Έλενα Τσαγκρινού.

«Πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας και η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο ειδικά σε ένα live show που κρατάει τόσες ώρες. Είναι και πολύ δύσκολη όλη αυτή η ορθοστασία με τα τακούνια.

Ήταν μια πρόκληση για μένα, είναι και η εποχή αυτή που δεν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μου. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ και έτσι είπα να το δοκιμάσω και αυτό. Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος, θα κάνω και την πλάκα μου και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να το διασκεδάσω για να περάσω καλά. Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους», είπε η Ελένη Φουρέιρα για το “House of Fame”.

Ενώ για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε: «Η Έλενα είναι εκπληκτικό πλάσμα, το τραγούδι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Θεωρώ πως θα πάει πάρα πολύ καλά».