Το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού για την επιστροφή του “Dancing with the Stars” με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά

Το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού για την επιστροφή του "Dancing with the Stars" με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά

Όπως έγινε γνωστό, η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το GNTM και αναλαμβάνει το “Dancing with the Stars” που επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του STAR, ανανεωμένο και με πρόσωπα έκπληξη!

Ωστόσο το “Dancing with the Stars” πριν την Βίκυ Καγιά, είχε παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και η Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων σχολίασε την επιστροφή του χορευτικού show με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

Στη συνέχεια η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα και στο συμβόλαιο της με το κανάλι του ΣΚΑΙ.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, πολύ δημιουργικά που έχω επιστρέψει και χαίρομαι που είμαι στον ΣΚΑΪ γιατί από την πρώτη στιγμή δείχνει να με έχει αγκαλιάσει και νιώθω μια ασφάλεια εδώ. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε κάποιες συζητήσεις, έχω συμβόλαιο διετές και κοιτάζουμε να δούμε τι είναι καλύτερο για όλους. Στον ΣΚΑΪ κάνουν πολλές εκπλήξεις, αυτό το είδα με το που ήρθα, με το The Voice οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω, δεν έχουμε συζητήσει κάτι».