Το σχόλιό της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη για τον νέο άνδρα που μπήκε στη ζωή της “Αργυρώς” στο Σασμό

Το σχόλιό της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη για τον νέο άνδρα που μπήκε στη ζωή της “Αργυρώς” στο Σασμό

Στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης “Αυτόχειρα” στη σκηνή “Κοτοπούλη-ΡΕΞ”, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και συνάντησε τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα «όχι» που έχει δεχτεί από διάφορες οντισιόν στο παρελθόν ενώ τόνισε ότι τώρα νιώθει ευγνώμων που έχει προτάσεις.

Ενώ ανέφερε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε σκεφτεί να τα παρατήσει όταν το τηλέφωνο δεν «χτυπούσε».

«Ψοφούσα να κάνω κωμωδία. Δε μπορούσα να πω όχι σε αυτό, δε γινόταν. Αισθάνομαι τυχερή κι ευγνώμων που χτυπάει το τηλέφωνο. Δε το πιστεύω ότι με παίρνει κάποιος χωρίς να περάσω από οντισιόν» είπε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και συμπλήρωσε: «Έχω φάει πολλά όχι… πολλά όχι… Πολλές φορές είπα ότι τα παρατάω. Ο πατέρας μου πάντα με στήριζε».

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σειρά «Σασμός» αλλά και την τηλεοπτική Αργυρώ που υποδύεται εξηγώντας πως δε περίμενε να εμφανιστεί τόσο γρήγορα ένας νέος άντρας στη ζωή της ηρωίδας.

«Δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο γρήγορα κάποιος στη ζωή της Αργυρώς. Αυτό με δυσκόλεψε λίγο, στο πως να το χειριστώ… αλλά όλα βρίσκονται» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.