Το σχόλιο που έκαναν Καπουτζίδης – Κοζάκου για διαγωνιζόμενη της Eurovision και το έχουν μετανιώσει

Το σχόλιο που έκαναν Καπουτζίδης - Κοζάκου για διαγωνιζόμενη της Eurovision και το έχουν μετανιώσει

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Οι δυο τους, είναι τα πρόσωπα που για ακόμη μια φορά θα βρεθούν πίσω από τα μικρόφωνα σχολιασμού της Eurovision και με αφορμή αυτό, μοιράστηκαν με τους δυο παρουσιαστές μερικά άγνωστα περιστατικά που τους έχουν συμβεί τις προηγούμενες χρονιές.

«Τους θαυμάζω τους καλλιτέχνες αυτούς, ακόμα και ένα τραγούδι να μην μου αρέσει. Γιατί πολλά τραγούδια δεν είναι ωραία και το σχολιάζεις πάντα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Να είσαι εκεί και να σε βλέπουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι και πόσοι εκεί» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον ρόλο του σχολιαστή που τους έχει ανατεθεί.

Ενώ από την δική της πλευρά, η Μαρία Κοζάκου εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν εκφέρουν άποψη για τις συμμετοχές, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχουν μετανιώσει για ένα έμμεσο σχόλιο που έκαναν μία από τις περασμένες χρονιές.

«Είναι ένα ηθικής τάξης ζήτημα, το οποίο το συζητάμε συχνά και αφορά και στον δημόσιο λόγο.

Το γεγονός ότι εμείς τα βλέπουμε τα παιδιά, μας κάνει να βλέπουμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Άλλοι είναι όντως cool, άλλοι είναι στην κοσμάρα τους, άλλοι είναι εμφανώς αγχωμένοι. Θυμάμαι μια περίπτωση με την Leonora στην Πορτογαλία που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι και αυτή ήταν κακή. Η ίδια ήταν ταλαντούχα, αλλά ήταν κακή παρουσίαση.

Κάνουμε ένα πολύ έμμεσο χιούμορ «από πού να αρχίσω Leonora μου», για το πόσα λάθη είχε το στήσιμο. Με το που τελειώνει ο ημιτελικός όπου αποκλείεται η Πορτογαλία, βλέπουμε την Leonora κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια. Δεν χρειαζόταν να συμβεί αυτό, αλλά ήταν η επισφράγιση ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο ή να μιλήσουμε υποτιμητικά. Κι ας μη μας ξέρει».