Το remix του Skytech στο απόλυτο TikTok hit

Το remix του Skytech στο απόλυτο TikTok hit

Ο δημοφιλής Πολωνός Dj Skytech συνεργάζεται με τον Claydee και υπογράφει το remix του hit Détente” που υπόσχεται να βάλει φωτιά στα dancefloors παγκοσμίως.

Ο 20χρονος Dj και παραγωγός από την Πολωνία μετράει ήδη δεκάδες συνεργασίες τα τελευταία χρόνια με παραγωγούς όπως οι R3hab, Krewella, Dj Kuba κ.ά.

Αυτή είναι η πρώτη σύμπραξη του Skytech με τον Claydee και πρόκειται για το πρώτο official remix κομματιού μέσα από το πρόσφατο EP του Claydee “Elevate” με τα επόμενα να έρχονται σε λίγο καιρό.

Το “Détente” όμως έχει ήδη κατακτήσει το κοινό αφού έχει περισσότερα από  12.5 εκ. views στο TikTok με το δημοφιλές hashtag #CLAYDEETENTE, 800.000 streams στο Spotify, ενώ βρέθηκε στο Top 10 του ελληνικού Shazam Chart και στο Top 15 των YouTube Trends.

Το “Detente” υπογράφουν οι Claydee, Lucian Nagy, Manolo Vega Sosa και από το Miami ο γνωστός στιχουργός Omar Koonze που έχει γράψει επιτυχίες για την Karol G, Anitta, Maluma, Prince Royce και πολλούς άλλους.

Ο Claydee έχει στο ενεργητικό του Top 10 επιτυχίες σε Ελλάδα, Ισπανία, Πολωνία, Κύπρο, Ρωσία, Αλβανιά, Σερβία και σε πολλές ακόμα χώρες, με τη μουσική του να έχει ξεπεράσει τα 540 εκ. YouTube views (κάνοντας τον έτσι τον No1 YouTube καλλιτέχνη στην Ελλάδα), 42 εκ. Spotify streams και 3 εκ. Shazams.

Ό,τι και να κάνετε απλά ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.. και ακούστε το “Détente”!
Απολαύστε υπεύθυνα.

Ακούστε το εδώ:
https://bit.ly/DetenteSkytechRemix