Το παρασκήνιο της γνωριμίας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik και η συνάντηση τους στη φιέστα του Ολυμπιακού

Το παρασκήνιο της γνωριμίας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik και η συνάντηση τους στη φιέστα του Ολυμπιακού

Το 46ο πρωτάθλημα πανηγύρισε φέτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος το γιόρτασε με μια φιέστα στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μπορεί ο κόσμος να απουσίαζε από τις εξέδρες λόγω κορονοϊού, αλλά ο Pedro Martins και οι παίκτες του, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έστησαν το δικό τους πάρτι μέσα σε αυτό.

Ενώ πολλοί ήταν και οι celebrities που έδωσαν το «παρών» στα VIP του «Καραϊσκάκη», μεταξύ των οποίων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Snik.

Μάλιστα, οι δύο τους που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκαν με τους followers τους στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” παρουσιάστηκε το παρασκήνιο της συνάντησης αλλά και της γνωριμίας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik.

«Η Αλεξάνδρα γνωρίζει τον Snik γιατί πριν μπει μέσα στη Φάρμα ο Sniκ ήταν να κάνει ένα video clip για ένα καινούργιο του τραγούδι και την προσέγγισε και της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στο video clip. Εγώ αυτό το ξέρω εδώ και καιρό αλλά επειδή μπήκε στη Φάρμα το κορίτσι δεν μπόρεσε να κάνει τα γυρίσματα.

Πάντως είχαν αυτή την επικοινωνία για να πρωταγωνιστήσει η Αλεξάνδρα στο video clip. Μετά κράτησαν μια επαφή, δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, συναντήθηκαν εκεί και ήταν σε μια κοινή παρέα απλώς εγώ έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αρέσει στον Snik η Αλεξάνδρα. Από όσο γνωρίζω την Αλεξάνδρα δεν νομίζω ότι είναι του τύπου της», είπε η Φαίη Σκορδά.