Το παρασκήνιο στο χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez

Το παρασκήνιο στο χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους, το πρωί της Πέμπτης.

Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης του baseball έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να τελειώσουν τον διετή αρραβώνα τους.

Μάλιστα, την αποκάλυψη για το χωρισμό του ζευγαριού έκαναν οι ίδιοι μέσα από κοινή τους δήλωση.

Άτομο του στενού κύκλου της τραγουδίστριας, είπε ότι ο Alex Rodriguez ήξερε ότι επρόκειτο να έρθει ο επίσημος χωρισμός, γιατί η J.Lo “δεν ήταν ευχαριστημένης πλέον. Μόλις σπάσει η εμπιστοσύνη της, δεν υπάρχει επιστροφή. Αισθάνεται καλά για την απόφασή της γιατί ξέρει ότι ο A.Rod θα εξακολουθήσει να είναι στη ζωή της, με διαφορετική ιδιότητα.”

Προς το παρόν, το πρώην ζευγάρι είναι “πολύ εγκάρδιοι”, σύμφωνα με την πηγή, η οποία προσθέτει ότι πρόκειται να παραμείνουν φίλοι. Ενώ επενδύουν από κοινού σε ορισμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες, τις οποίες θα διατηρήσουν κάπως συνδεδεμένες.

Ωστόσο, η Lopez δεν σχεδιάζει να δει τον Rodriguez αυτή τη στιγμή και θα μείνει στο Los Angeles για λίγο, λέει η ίδια πηγή.

“Ο Alex σέβεται τις επιθυμίες της αυτή τη στιγμή, αλλά έχει ελπίδες ότι θα τα ξαναβρούν”, αποκαλύπτει πηγή κοντά στην Jennifer Lopez και προσθέτει: “Κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει την J.Lo ευτυχισμένη.”

Ο Alex Rodriguez συνέχισε να προσπαθεί να την ξυπνήσει τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού τους στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Μάρτιο.

Εκείνη την εποχή, μια άλλη πηγή είπε: “Έφυγε για να είναι μαζί της και να της αποδείξει πόσο σοβαρός είναι. Δεν ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί. Το ξεμπλοκάρισμα της ζωής τους, οι επιχειρηματικές συναλλαγές και οι οικογένειες θα ήταν καταστροφικές για όλους τους εμπλεκόμενους.”

Το ζευγάρι αργότερα εμφανίστηκε να κάθεται στο μπαλκόνι του, σε τροπική περιοχή. “Παρά τις προηγούμενες απογοητεύσεις της με τη σχέση, η Jennifer εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Alex”, ανέφερε μια πηγή εκείνη την εποχή.