Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears

Όπως έγινε γνωστό, το ντοκιμαντέρ “Framing Britney Spears” προβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου από το Hulu στο πλαίσιο της σειράς The New York Times Presents και αμέσως έγινε talk of the town, με το hashtag #FreeBritney να γίνεται viral.

Μάλιστα, οι fans της pop star έμαθαν λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος ελέγχει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της για περισσότερα από 12 χρόνια.

Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ εστιάζει στον μισογυνισμό που έδειχναν τα media απέναντι στην Britney Spears, ενώ ήταν αυτό που ώθησε τον Justin Timberlake να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες στο παρελθόν.

Τα τελευταία νέα θέλουν τη Britney Spears να αποκτά και δεύτερο ντοκιμαντέρ, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Netflix.

Τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει η Erin Lee Carr, η οποία ειδικεύεται σε ντοκιμαντέρ που εξιστορούν αληθινά εγκλήματα, με πιο πρόσφατο το How to Fix a Drug Scandal.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ φαίνεται να έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του εδώ και αρκετό καιρό και δεν πρόκειται για ένα project που αποφασίστηκε βασισμένο στην επιτυχία του Framing Britney Spears.

Ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.