Το νέο site της Formiggart είναι εδώ

Το νέο site της Formiggart είναι εδώ

H Formiggart αλλάζει.
Νέο δυναμικό site

Όλοι έχουν ένα στόρυ

Φόρμιγγα: μουσικό όργανο που εμφανίστηκε τον 9ο αιώνα π.Χ., την εποχή του Ομήρου.

Formiggart: Ιδρύθηκε το 2016 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και τον μουσικό μας πολιτισμό, με γνώμονα την ανάδειξη και υποστήριξη νέων ταλέντων στο χώρο της μουσικής.

Μέχρι σήμερα, έχουμε συστήσει και αναδείξει καινούργιους καλλιτέχνες, έχουμε οργανώσει νέες παραγωγές σε μουσικές σκηνές, εμπνευστήκαμε και πραγματοποιήσαμε πρωτότυπα projects.

Τα τελευταία χρόνια η ψηφιακή αλλαγή οδήγησε σε νέες δυνατότητες επικοινωνίας και ανάδειξης της μουσικής και των δημιουργών-καλλιτεχνών, επιβάλλοντας νέα δεδομένα και κάνοντας αναπόφευκτο τον εκσυγχρονισμό όλων των μορφών συνεργασίας.

Έτσι και η Formiggart αλλάζει και υιοθετεί νέες προτάσεις και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία με σταθερό στόχο την παρουσίαση των νέων καλλιτεχνών και της μουσικής τους.

Το site μας ανανεώθηκε πλήρως, είναι πλέον δυναμικό και προσαρμοσμένο στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή και σας προσκαλεί να ακούσετε νέα τραγούδια, να ανακαλύψετε ταλαντούχους καλλιτέχνες, να γνωρίσετε τις δημιουργίες τους, να δείτε ωραία videos, να ακούσετε Podcasts, να διαβάσετε έγκυρες απόψεις για τη μουσική από έγκριτους δημοσιογράφους, να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις, να ακούσετε ένα ξεχωριστό Web radio, να ενημερωθείτε για νέα Events και να μοιραστείτε αυτά που σας αρέσουν.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Formiggart. Σε μια σύγχρονη πλατφόρμα, επικοινωνίας, παραγωγής και ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, σε μια ομάδα ανοιχτή σε ωραίες ιδέες, απόψεις, μουσικές, κείμενα και όνειρα.