Το μήνυμά της Ελένης Τσολάκη μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Open και την διακοπή της εκπομπής της

Το μήνυμά της Ελένης Τσολάκη μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Open και την διακοπή της εκπομπής της

Tο μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, άγνωστος κάλεσε στο σταθμό Open και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον εσωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων.

Μάλιστα, άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ η ζωντανή ροή του προγράμματος σταμάτησε και ξεκίνησε να προβάλλεται ελληνική ταινία.

Ενώ να σημειώσουμε, πως εκείνη τη στιγμή στον “αέρα” του Open βρισκόταν η εκπομπή “Open Weekend” με την Ελένη Τσολάκη.

Ωστόσο, μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπής της, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απευθύνθηκε στους τηλεθεατές.

«Αγάπες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνυματάκια σας τα πολλά και τα ωραία. Είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Όσοι δεν διαβάσατε και δεν ξέρετε, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής και συγκεκριμένα προς το τέλος της για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις του Open.

Ως οφείλαμε εκκενώσαμε το κτήριο όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι εκτός από εμάς που είμαστε live εκείνη τη στιγμή. Βγήκαμε έξω, ήρθε η αστυνομία, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως καταλαβαίνετε προέχει η ασφάλεια όλων μας. Να είμαστε καλά, τα λέμε αύριο το πρωί…», είπε η Ελένη Τσολάκη.