Το μήνυμα που δέχθηκε η Μαρία Μπεκατώρου από την Ρούλα Κορομηλά

Το μήνυμα που δέχθηκε η Μαρία Μπεκατώρου από την Ρούλα Κορομηλά

Ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 κλείνει τα 30 και μια εορταστική εκπομπή έχει στηθεί με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου.

Ο λόγος για το Still Standing Golden Edition, το οποίο στάθηκε αφορμή για να ανταλλάξουν η Μαρία Μπεκατώρου και η Ρούλα Κορομηλά κάποια μηνύματα.

Συγκεκριμένα, στην παραλλαγή του γνωστού τηλεπαιχνιδιού του ANT1 προβλήθηκε ένα βίντεο από την εποχή του Πρωινού Καφέ με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά προκάλεσε την συγκίνησή της.

“Δεν το είχα δει ποτέ, δεν ήξερα καν πως υπήρχε αυτό το σπάνιο και υπέροχο στιγμιότυπο! Με συγκινήσατε! @mariampekatwrou ευχαριστώ πολύ και ξέρεις πως σ’ αγαπώ @ant1tv να τα εκατοστήσεις!” έγραψε η Ρούλα Κορομηλά σε μια ανάρτηση της στο Instagram.

Από την πλευρά της η Μαρία Μπεκατώρου μέσα από ένα instastory που κοινοποίησε θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Ρούλα Κορομηλά για τα καλά της λόγια, αλλά και να εκφράσει τον θαυμασμό της για αυτή.

“Κι έτσι αναπάντεχα μου στέλνει μήνυμα η Ρούλα Κορομηλά που πάντα θαυμάζω και εκτιμώ για τόσα πολλά πράγματα που δεν χρειάζεται να αναλύσω. Και παίρνω δύναμη και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα όμορφα που έχουν έρθει στον δρόμο μου. Ρούλα Κορομηλά σ ευχαριστώ. Είμαι ευτυχισμένη”, ήταν τα λόγια της Μαρίας Μπεκατώρου.