Το μακροσκελές μήνυμα της Ελευθερίας Ελευθερίου για την υγεία της μετά τις φήμες που τη θέλουν να μπαίνει στο “Survivor All Star”

Το μακροσκελές μήνυμα της Ελευθερίας Ελευθερίου για την υγεία της μετά τις φήμες που τη θέλουν να μπαίνει στο "Survivor All Star"

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στους νέους παίκτες που είναι έτοιμοι να μπουν στο Survivor All Star, είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε πως πρόσφατα πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να καταρρεύσει.

Παρόλα αυτά, η Ελευθερία φαίνεται πως πλέον είναι καλά και έχει αναρρώσει πλήρως.

«Και κάπως έτσι Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου “δεν Αρρωσταίνω είμαι σκυλί” και όλη την εβδομάδα έπεσα σε μία βαριά ίωση με υψηλούς πυρετούς!

Σήμερα κάπως νιώθω καλύτερα και ας έχω ακόμα μπούκωμα και κλειστή φωνή παρόλαυτα δεν με πτοεί τίποτα επέστρεψα στις προπονήσεις μου, την καθημερινότητα μου και όλα φυσικά είναι θέμα καλής διάθεσης!» έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου στην ανάρτηση της.