Το μακροσκελές κείμενο και το συγκινητικό “αντίο” της Τατιάνας Μπλάτνικ στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Το μακροσκελές κείμενο και το συγκινητικό "αντίο" της Τατιάνας Μπλάτνικ στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Στο πλευρό του ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή η σύζυγός του Άννα-Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια του, οι νύφες του, αλλά και οι δύο αδελφές του.

Ωστόσο, η Τατιάνα Μπλάτνικ τα ξημερώματα της Παρασκευής αποχαιρέτησε τον πεθερό της μέσω Instagram με ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο και μερικές φωτογραφίες από καθημερινές τους στιγμές.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να ανεβάσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσο πολλά και δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόση ευλογία και τιμή νιώθω που είμαι μέλος της δεμένης και αγαπημένης σου οικογένειας.

Είναι όμως περισσότερα από αυτά -τα τελευταία χρόνια έμαθα τι σημαίνει πραγματικά «αγάπη για την χώρα μου» και είδα πώς την μετέδωσες στα παιδιά σου και μέσα από τον Νικόλαο και σε εμένα. Σε ευχαριστώ! Η αφοσίωσή σου, το φως σου και η αγάπη σου ζει μέσα από εκείνους. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου.

Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, αθλητής με μαύρη ζώνη στο καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα – αναπαύσου εν ειρήνη μεγαλειότατε. Θα μας λείψεις και θα σε αγαπάμε για πάντα» έγραψε η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ.