Το Happy Traveller ταξιδεύει στο Ανόι του Βιετνάμ

Το Happy Traveller ταξιδεύει στο Ανόι του Βιετνάμ

HAPPY TRAVELLER στο Ανόι του Βιετνάμ

Σάββατο 29 Απριλίου στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ

Οι ταξιδιώτες του Happy Traveller έχουν εξερευνήσει το εντυπωσιακό Βιετνάμ απ’ άκρη σε άκρη. Μετά από πέντε επεισόδια ήρθε η ώρα για το έκτο και τελευταίο επεισόδιο στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Το Σάββατο 29 Απριλίου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ολοκληρώνουν το συγκλονιστικό ταξίδι τους στο Βιετνάμ με την εξερεύνηση της πρωτεύουσας Ανόι.

Επισκέπτονται τα πιο σημαντικά αξιοθέατα όπως το αυτοκρατορικό ανάκτορο με τα υπόγεια καταφύγια από τον πόλεμο του Βιετνάμ και βλέπουν ιστορικά μνημεία όπως το μαυσωλείο του Χον Τσι Μιν και το σπίτι του μεγάλου ηγέτη του Βιετνάμ. Περιηγούνται στα πολλά όμορφα πάρκα με τις λίμνες και τους ναούς και μαθαίνουν για τους μύθους που συνδέονται με την πόλη. Περπατούν στην παλιά γειτονιά με τις αγορές και τα γραφικά σπίτια, αλλά και στη γαλλική συνοικία με τα αριστοκρατικά οικοδομήματα και την επιβλητική όπερα του Ανόι.

Πηγαίνουν στην πιο διάσημη παράσταση της πόλης, το κουκλοθέατρο νερού με ρίζες που πηγαίνουν πίσω 1000 χρόνια και κάνουν βραδινή βόλτα στο κέντρο, όπου κάποιοι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι από την πολυκοσμία. Βρίσκονται στον διάσημο δρόμο με τις σιδηροδρομικές γραμμές την ώρα που περνάει τρένο και ανεβαίνουν σε παραδοσιακό ταξί – ποδήλατο για να δουν μια άλλη οπτική της τόσο ενδιαφέρουσας πρωτεύουσας. Τέλος, δοκιμάζουν τις πιο δημοφιλείς συνταγές της πόλης και συνειδητοποιούν για άλλη μια φορά τον λόγο που το Βιετνάμ είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του ασιατικού street food.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Βιετνάμ ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: την επίσκεψη στην πρωτεύουσα της χώρας, όπου οι ταξιδιώτες μας βάζουν στη βαλίτσα της επιστροφής τις ομορφότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

HAPPY TRAVELLER

Κάθε Σάββατο στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!