Το Happy Traveller ταξιδεύει στην Κορινθία

Το Happy Traveller ταξιδεύει στην Κορινθία

HAPPY TRAVELLER στην Κορινθία

Σάββατο 13 Μαΐου στις 17.40

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα επιστρέφουν στα ταξίδια εντός Ελλάδας και το Σάββατο 13 Μαΐου εξερευνούν το Νομό Κορινθίας, τον τελευταίο από τους νομούς της Πελοποννήσου που είχε μείνει χωρίς επεισόδιο Happy Traveller.

Επισκέπτονται την πόλη της Κορίνθου, με τις μεγάλες πλατείες, το Ναό Αποστόλου Παύλου και τη μοντέρνα παραλία Καλάμια. Βλέπουν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου με την εντυπωσιακή Ακρόπολη και τον Ακροκόρινθο, όπου φτάνουν στην κορυφή για να θαυμάσουν τη μαγευτική θέα.

Μαθαίνουν τα πάντα για την εμβληματική διώρυγα της Κορίνθου περνώντας από μέσα με βάρκα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη με ένα bungee jumping από τη γέφυρα του Ισθμού. Μένουν στο Βραχάτι και πηγαίνουν ειδυλλιακή βαρκάδα στον Κορινθιακό Κόλπο όπου συναντούν ένα τεράστιο κοπάδι από δεκάδες δελφίνια! Φτάνουν επίσης στην ερημική παραλία Λευκή αλλά και στη σπηλιά της φώκιας στον κόλπο των Αλκυονίδων. Στη συνέχεια, πηγαίνουν στο Λουτράκι, με την πολυσύχναστη ακτή, τις θερμές πηγές και τον καταρράκτη. Ανεβαίνουν στα Γεράνεια Όρη και επισκέπτονται την Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου. Περνούν από Πίσια και Περαχώρα και φτάνουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης όπου κάνουν μία βουτιά στα ζεστά νερά της.

Η διαδρομή τους συνεχίζεται προς τον Φάρο του Ηραίου ή Φάρο Μελαγκάβι, που θεωρείται ένας από τους ομορφότερους φάρους της Ελλάδας, και από εκεί απολαμβάνουν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

HAPPY TRAVELLER

Κάθε Σάββατο, στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!