Το Happy Traveller ταξιδεύει στην Κολομβία | Το 1ο και το 2ο μέρος στον ΣΚΑΪ

Το Happy Traveller ταξιδεύει στην Κολομβία | Το 1ο και το 2ο μέρος στον ΣΚΑΪ

HAPPY TRAVELLER στην Κολομβία

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαρτίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Διπλό Happy Traveller αυτή την εβδομάδα και ο Ευτύχης επισκέπτεται για πρώτη φορά χώρα της Λατινικής Αμερικής. Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαρτίου το Happy Traveller ταξιδεύει στην Κολομβία.

Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού, το Σάββατο 12 Μαρτίου ο Ευτύχης εξερευνά την πρωτεύουσα Μπογκοτά με το πανέμορφο ιστορικό κέντρο και τις πολύχρωμες αγορές. Πηγαίνει επίσης στο εμβληματικό βουνό Μονσεράτ με το μοναστήρι, που έχει πάρει το όνομά του από το βουνό της Καταλονίας που είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο. Δοκιμάζει τοπικές σπεσιαλιτέ όπως μια πολύ ιδιαίτερη σούπα με τέσσερα είδη πατάτας αλλά και κρέας μαγειρεμένο με έναν περίεργο παραδοσιακό τρόπο. Τέλος, πηγαίνει στη μικρή πόλη Ζιπακίρα όπου μπαίνει μέσα στη γη σε ένα παλιό αλατωρυχείο και θαυμάζει τον εντυπωσιακό “καθεδρικό ναό του αλατιού”.

Στο δεύτερο μέρος, την Κυριακή 13 Μαρτίου, πηγαίνει στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Μεντεγίν, όπου έζησε και έδρασε ο Πάμπλο Εσκομπάρ. Κάνει βόλτα στο κέντρο και δοκιμάζει street food διαφόρων ειδών και επίσης εξερευνά την ιστορική γειτονιά Comuna 13. Επισκέπτεται τη λίμνη Γκουαταπέ και κάνει βαρκάδα πάνω από τη βυθισμένη πόλη που υπάρχει στον βυθό της. Στη συνέχεια, ανεβαίνει 700 σκαλοπάτια και βρίσκεται στην κορυφή ενός εμβληματικού βράχου ύψους 200 μέτρων, όπου θαυμάζει την εντυπωσιακή θέα της πόλης από ψηλά. Τέλος, πηγαίνει στην τροπική Καρταχένα και κάνει βόλτα στο ιστορικό κέντρο, επίσκεψη στο εμβληματικό κάστρο της ισπανικής εποχής, και βαρκάδα σε παραδεισένιο νησί στην Καραϊβική.

Happy Traveller

Σάββατο και Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

#HappyTraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες