Το Happy Traveller ταξιδεύει στη Βορειοδυτική Γαλλία

Το Happy Traveller ταξιδεύει στη Βορειοδυτική Γαλλία

HAPPY TRAVELLER στη Βορειοδυτική Γαλλία

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 17.40
Στον ΣΚΑΪ

Μετά το συγκλονιστικό οδοιπορικό του Happy Traveller στη Νορμανδία και τις τοποθεσίες, όπου έλαβε χώρα η απόβαση των συμμάχων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους road trip σε γαλλικό έδαφος. Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ταξιδεύουν στις επαρχίες της Νορμανδίας και της Βρετάνης και βλέπουν εντυπωσιακά αξιοθέατα.

Ξεκινούν από το εμβληματικό Mont saint Michel, ένα από τα πιο φωτογενή αξιοθέατα της Ευρώπης και το δεύτερο πιο τουριστικό σημείο της Γαλλίας μετά το Παρίσι. Στην περιοχή της Βρετάνης, βλέπουν ένα τεράστιο μυστηριώδες μενίρ ενώ στη συνέχεια περιπλανιούνται στην καλοδιατηρημένη παλιά πόλη του Saint Malo με τα επιβλητικά τείχη και τα πανέμορφα νησάκια με τα οχυρά στον κόλπο που βρίσκεται απέναντι.

Αφού δοκιμάζουν παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, συνεχίζουν προς τα νότια οδηγώντας παράλληλα με τις γαλλικές ακτές στον Ατλαντικό Ωκεανό. Κάνουν μια στάση στο νησί Ile de Re στην κεντροδυτική Γαλλία και συνεχίζουν τη διαδρομή τους για τα νότια σύνορα της χώρας.

 HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

#HappyTraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες