Το Happy Traveller ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Το Happy Traveller ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

HAPPY TRAVELLER στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ

Ο Ευτύχης, η Ηλέκτρα και τα κορίτσια τους έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχουν γυρίσει όλες τις ηπείρους και έχουν γνωρίσει νέους τόπους. Είναι καιρός πια για ένα μοναδικό Happy Traveller στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη τους, την πόλη της καρδιάς τους!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, οι ταξιδιώτες μας γίνονται τουρίστες στην ίδια τους τη πόλη. Μας ξεναγούν στο κέντρο της, στην ηλιόλουστη πλατεία Αριστοτέλους, στην κατάμεστη παραλία και φυσικά στον επιβλητικό Λευκό Πύργο. Πηγαίνουν στην Καμάρα αλλά και στο Καπάνι, στα λουλουδάδικα και φυσικά στα ξακουστά Λαδάδικα, μέρα και νύχτα. Θαυμάζουν τις ομπρέλες και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάνουν βόλτα με πατίνι και με ποδήλατο στη νέα παραλία, πηγαίνουν βαρκάδα στο Θερμαϊκό και κάνουν τον γύρο της πόλης με τουριστικό λεωφορείο. Βολτάρουν στα κάστρα με την απίστευτη θέα από όπου βλέπουν το ηλιοβασίλεμα και επισκέπτονται τη διεθνή έκθεση τουρισμού. Από το επεισόδιο δεν θα μπορούσε να λείπει η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που είναι και ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης.

Δοκιμάζουν παραδοσιακές λιχουδιές της πόλης -που είναι και πολλές- όπως κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπουγάτσα, Σαλονικιώτικο “σάντουιτς”, τρίγωνο πανοράματος και όχι μόνο! Πιάνουν κουβέντα με τους εγκάρδιους Θεσσαλονικιούς και μέσα από την εκπομπή καταλαβαίνουμε τον λόγο που αυτή η πόλη είναι τόσο φιλική στους επισκέπτες της.

Ένα επεισόδιο-ωδή στη Θεσσαλονίκη που θα μας αφήσει με τις πιο γλυκές εντυπώσεις για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας.

HAPPY TRAVELLER

Κάθε Σάββατο στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!