Το γράμμα του Νίκου Καρβέλα που έκανε την Άννα Βίσση να βουρκώσει

Το γράμμα του Νίκου Καρβέλα που έκανε την Άννα Βίσση να βουρκώσει

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή «Ανοιχτά» την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 00:15 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Μάλιστα, πρώτη καλεσμένη είναι η Άννα Βίσση, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, απόσπασμα της οποίας είδαμε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

“Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο εμείς οι δύο, ο δικηγόρος περιμένει να βάλεις την υπογραφή σου”, είπε η Αννίτα Πάνια στην Άννα Βίσση στην αρχή της συνέντευξης.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια έδωσε στη δημοφιλή τραγουδίστρια να διαβάσει ένα γράμμα που της έγραψε ο Νίκος Καρβέλας, με αποτέλεσμα η τελευταία να συγκινηθεί.

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@τ@ σ’ αγαπάω…» έγραψε ο Νίκος Καρβέλας με την Άννα Βίσση να βουρκώνει.