Το φόρεμά της Anne Hathaway με τα γεωμετρικά μοτίβα που τράβηξε τα βλέμματα

Το φόρεμά της Anne Hathaway με τα γεωμετρικά μοτίβα που τράβηξε τα βλέμματα

Για ακόμα μια φορά, η Anne Hathaway έκανε μία δημόσια εμφάνιση που εντυπωσίασε.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson και μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, την προσωπική της ζωή, αλλά εντυπωσίασε και με τις ικανότητές της στο τραγούδι.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το φόρεμα που επέλεξε η Anne Hathaway, ένα μακρύ Paco Rabanne με εντυπωσιακό γεωμετρικό μοτίβο, το οποίο αγκάλιαζε και αναδείκνυε μοναδικά τη λεπτή σιλουέτα της.

Ενώ στη διάρκεια του show οι καλεσμένοι και η παρουσιάστρια επιδίδονται σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού κατά τον οποίο πρέπει να βρουν και να τραγουδήσουν τα τραγούδια που παίζει η μπάντα, ακούγοντας μόνο λίγη μουσική.

Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν και εξ αρχής η ηθοποιός είχε καθαρό προβάδισμα. Όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τους μουσικούς της να παίξουν ένα τραγούδι που ξέρει, η Anne Hathaway «της έβαλε τα γυαλιά», ξανά. Το τραγούδι ήταν το δικό της “Since you’ ve been gone”.

Όταν η Clarkson κατάλαβε τι συνέβη, αναφώνησε: «Πώς; Πώς το ήξερες μόνο από αυτό;» με την ηθοποιό να απαντά: «Kelly Clarkson, αν δεν καταλαβαίνεις πόσο πολύ αγαπάμε αυτό το τραγούδι – όλοι εδώ μέσα το ήξεραν».

«Αυτό είναι τόσο ντροπιαστικό», είπε η Clarkson και «λιποθύμησε».