Το φλερτ του Colin Farrell στην Ana De Armas στις Χρυσές Σφαίρες (Βίντεο)

Το φλερτ του Colin Farrell στην Ana De Armas στις Χρυσές Σφαίρες (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα 80α Golden Globe στο ξενοδοχείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Ενώ μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και ο Colin Farrell που Χρυσή Σφαίρα ως ο Καλύτερος Ηθοποιός σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Μάλιστα, ο ηθοποιός όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του από την Ana de Armas, δεν μπόρεσε να πάρει το βλέμμα του από την Κουβανή ηθοποιό, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να την φλερτάρει.

Επίσης ο Colin Farrell έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του, καθώς αποκάλυψε στην Ana de Armas ότι ο ρόλος της ως Marilyn Monroe στο “Blonde” τον συγκίνησε απεριόριστα.

«Θεωρώ ότι ήσουν εξαιρετική. Συγκινήθηκα πάρα πολύ το βράδυ που είδα την ταινία σου, Blonde. Συγκινήθηκα πολύ. Ένα πράγμα ήταν η μουσική που έπαιζε τη στιγμή που άνοιξε το πλάνο και είδα τους αστραγάλους της στην άκρη του κρεβατιού. Με τάραξε πολύ. Mπορείτε να γελάσετε, αν και δεν είναι αστείο», είπε ο Colin Farrell καθώς δέχθηκε το βραβείο του από την Ana de Armas.

Ωστόσο, οι χρήστες των social media βλέποντας τη σκηνή αυτή υποστηρίξαν ότι ο Farrell φλερτάρει την Ana de Armas.

«O Colin Farrell προσπαθεί να ρίξει την Ana de Armas στη σκηνή; Σεβασμός!» ήταν ένα σχόλιο, ενώ άλλος χρήστης επεσήμανε: «O Colin Farrell είναι όπως όλοι μας: είχε μία προσπάθεια με την Ana de Armas. Το προσπάθησε/έβαλε τα δυνατά του. Σεβασμός» .