Το φιλί της Σοφίας Παυλίδου με την Θωμαΐς Ανδρίτσου και το δημόσιο μήνυμα: «Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην…»

Το φιλί της Σοφίας Παυλίδου με την Θωμαΐς Ανδρίτσου και το δημόσιο μήνυμα: «Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην...»

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την καλή της φίλη Θωμαΐς Ανδρίτσου, έκανε η Σοφία Παυλίδου.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανήρτησε μια selfie φωτογραφία της με την φίλη και συνάδερφό της και άλλη μια στην οποία δίνουν ένα φιλί στο στόμα και στη λεζάντα την ευχαρίστησε που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό της.

«Γιατί η ζωή έχει τα δώρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις ! Το δικό μου δώρο είναι η Θωμαιτσα μου !

Δίπλα μου είκοσι τρία χρόνια τώρα ,να με βλέπει να ενηλικιώνομαι ,να γίνομαι μητέρα να ψάχνω το σκοπό της ζωής μου….Παρατηρητής, χωρίς να με κρίνει ,δείχνοντας μου μόνο την αγάπη της !

Ευγνώμων για όλες τις στιγμές ,δύσκολες, όμορφες ,λυτρωτικές, καταστροφικές ,απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ! Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην πορεία της ζωής προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το θεϊκό μας σχέδιο για το οποίο ήρθαμε εδώ!

Κι έχουμε καταφέρει πολλά!!! Το πιο σημαντικό …να αγαπάμε την υπέροχη ύπαρξη μας και να μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα !!!

Σ ευχαριστώ φιλη, μητέρα αδερφή ,Θωμη μου, γι αυτό το μοίρασμα ! Χωρίς εσένα ξέρω πια, πως θα ήμουν απέραντα μόνη σ αυτό το ταξίδι», έγραψε η Σοφία Παυλίδου στην ανάρτηση της.