Το ετήσιο party του Elton John συγκέντρωσε 9 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα του ΑΙDS

Το ετήσιο party του Elton John συγκέντρωσε 9 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα του ΑΙDS

Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν ο Elton John και ο David Furnish με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS(Elton John AIDS Foundation).

Ενώ ανάμεσα στους star του Hollywood που έδωσαν το παρών ήταν οι Tiffany Haddish, Emma Watson, Heidi Klum, Brooke Shields, Donatella Versace και Michaela Jaé Rodriguez.

«Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα και τις διακρίσεις και να παρέχουμε ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για να τερματίσουμε επιτέλους την επιδημία για όλους, παντού» είπε ο Elton John σε δήλωσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη σελίδα του Ιδρύματος συγκεντρώθηκαν πάνω από $9 εκατομμύρια με τον Furnish να εξηγεί «θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε τα προγράμματα πρόληψης και φροντίδας για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο».

«Στο πρώτο πάρτι που κάναμε, συγκεντρώσαμε $350.000 και νομίζαμε ότι ήμασταν οι βασιλιάδες του κόσμου», είπε ο Elton John στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το Ηollywoodreporter.

Να πούμε πως η εκδήλωση του Elton John που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992, είναι ένα από τα μακροβιότερα party που διοργανώνονται την βραδιά των Oscar, ξεπερνώντας κατά ένα χρόνο ακόμη και το περίφημο party του Vanity Fair.