Το δημόσιο μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Το δημόσιο μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Μετά από την πολύωρη απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη που κράτησε περίπου 4 ώρες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης που μέχρι πρότινος ήταν στο “τιμόνι” του Εθνικού Θεάτρου της χώρας, όπως ανακοίνωσαν με ομόφωνη απόφαση οι δύο δικαστικοί λειτουργοί στις δύο περίπου τα ξημερώματα, πρέπει να προφυλακιστεί, καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης και νέων αξιόποινων πράξεων, παρά τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.

Μάλιστα, με αφορμή την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και το γεγονός πως στο απολογητικό υπόμνημα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρό του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, ο τελευταίος αντέδρασε.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο Facebook: «Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης.. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας….Λυπάμαι Δημήτρη…..».