Το δημόσιο “ευχαριστώ” της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram και η ηλικία της

Το δημόσιο “ευχαριστώ” της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram και η ηλικία της

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 1η Μάϊου για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έχει τα γενέθλια της και φέτος κλείνει τα 36 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δέχτηκε πλήθος ευχών στα social media και θέλησε με μια φωτογραφία να ευχαριστήσει τους followers.

Συγκεκριμένα στο στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται η ίδια αγκαλιά με το σκυλάκι της.

«Έχει επαληθευτεί. 36 και…δεν κρύβω τα χρόνια μου! Είμαι περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα. Γιατί, τίποτα δεν μου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει…. Νιώθω τόσο ευγνώμων …πλήρης και ευτυχισμένη.

Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που ομορφύνατε την ημέρα των γενεθλίων μου με τις υπέροχες ευχές σας…την προσωπική μου πρωτοχρονιά! ευχές από καρδιάς που μου θυμίζουν κάθε χρόνο πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εκεί για μένα ! Στ αλήθεια είναι υπέροχο! Καλή Ανάσταση σε όλους …με υγεία πάνω απ όλα ! Σας στέλνω την αγάπη μου !», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην λεζάντα του post της.