Το «απρόοπτο» του James Corden στo Carpool Karaoke με τους πρωταγωνιστές των Friends

Το «απρόοπτο» του James Corden στo Carpool Karaoke με τους πρωταγωνιστές των Friends

Το reunion της σειράς «Friends» προβλήθηκε με οικοδεσπότη τον James Corden, που ήταν είχε κάτι ακόμη να δείξει μέσα από την εκπομπή του Carpool Karaoke με τους πρωταγωνιστές.

Μάλιστα, το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Late Late Show» και αυτή τη φορά το Carpool Karaoke έγινε σε ένα γκολφ καρτ, ενώ υπήρξε και ένα «απρόοπτο».

Συγκεκριμένα ο James Corden οδηγούσε το γκολφ καρτ στα στούντιο της Warner Bros, «παραλαμβάνοντας» τους έξι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς.

Ενώ δεν αποτελεί έκπληξη το τραγούδι που κλήθηκαν να τραγουδήσουν οι ηθοποιοί, αφού ήταν το «I’ll Be There For You» του συγκροτήματος The Rembrandts, που ακουγόταν στους τίτλους της σειράς.

Περισσότερο από όλους ενθουσιάστηκε, κατά τα φαινόμενα, η Courteney Cox που φώναξε «Πάντα ήθελα να κάνω Carpool Karaoke».

Στη συνέχεια ο James Corden «πάρκαρε» το γκολφ καρτ και πήγε να κατέβει, αλλά ξέχασε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να τσουλήσει το όχημα.

Οι ηθοποιοί τσίριξαν και εκείνος μόλις διόρθωσε το λάθος του τους ρώτησε «Είστε όλοι ζωντανοί;». Όταν οι πρωταγωνιστές προχώρησαν, εκείνος «μονολόγησε» στην κάμερα «Παραλίγο να σκοτώσω το καστ από τα “Φιλαράκια”».