Το απίστευτο “καρφί” του Περικλή Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

Το απίστευτο "καρφί" του Περικλή Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη και τον Τριαντάφυλλο.

Με αφορμή την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο Τριαντάφυλλος τα «έχωσε» στην Ανθή Σαλαγκούδη για το γεγονός ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά, αλλά και δεν προσφέρει στις δουλειές της καλύβας.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο τραγουδιστής έβαλε στην συζήτηση και τον πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη που παλιότερα ήταν πολιτικός: «Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή…Γελούσες.. Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν… Λέω αυτά που βλέπω… Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις… Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός κι αν την στηρίζει».

Θέση για τα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο του reality επιβίωσης πήρε και ο Περικλής Κονδυλάτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, «κάρφωσε» την Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς μέσα από το instastory του ακούγεται να αναρωτιέται: «Τι είναι αυτό που ζει σε νησί, το βοηθάει ο μπαμπάς του και δεν κάνει τίποτα όλη μέρα;».