Τιτίκα Στασινοπούλου για τον καρκίνο και την ανήθικη πρόταση που είχε: «Δεν δουλέψαμε ποτέ μαζί»

Τιτίκα Στασινοπούλου για τον καρκίνο και την ανήθικη πρόταση που είχε: «Δεν δουλέψαμε ποτέ μαζί»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

H ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την ανήθικη πρόταση που έχει δεχθεί στη δουλειά της. Ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε τόσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαι πολύ τσαμπουκάς για να γίνω εγώ θύμα. Όμως το περιβάλλον, δοκίμασε τα δικά του τα νυχάκια. Ήμουν σε ένα θέατρο στο οποίο ο παραγωγός ήταν κι ηθοποιός. Μπήκε μέσα και μου έλεγε α γιατί δεν έχουμε δουλέψει και λέω δεν έτυχε. “Α μου λέει για να τύχει εδώ υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις”.

Λέω τι εννοείτε; Μου λέει για δουλέψεις σε αυτό το θέατρο, πρέπει να αφήσεις εδώ το βρακάκι σου. Δεν δουλέψαμε ποτέ μαζί. Είχε οικογένεια, γιο κι είχε κάνει δεσμό με πρωταγωνίστρια κι είχε εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα» ανέφερε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Στη δική μας συνεργασία φέρθηκε σαν κύριος (σ.σ. ο Δημήτρης Λιγνάδης). Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί αυτό που έκανε δεν του άξιζε για τον εαυτό του. Ήταν μια προσωπική αυτοκτονία. Αυτά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι παιδικά. Η γυναίκα του μπορεί να τον βλέπει σαν παιδί, αλλά εμείς όχι», συμπλήρωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου αναφορικά με Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όσο για την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η Τιτίκα Στασινοπούλου αναφέρθηκε: «Μου χτύπησε την πόρτα ο καρκίνος και όχι ο θάνατος. Με έναν πολύ καλό ογκολόγο που με κουράρει και με τη δική μου δύναμη και την ανάγκη να ζήσω, υποχώρησε».