Τι λες τώρα!: Δύο σπέσιαλ εορταστικές εκπομπές στο MEGA

Τι λες τώρα!: Δύο σπέσιαλ εορταστικές εκπομπές στο MEGA

«ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!»
ΔΥΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ MEGA

Η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα του «Τι λες τώρα!» φορούν τα γιορτινά τους και ετοιμάζουν αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA δύο εορταστικές εκπομπές την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στο MEGA.

Με πολλά χαμόγελα και ευχές, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος υποδέχονται την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 13:50 αγαπημένους καλεσμένους.

Ο Κώστας Καζάκας, που υποδύεται τον Μπουκουράν στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά και μας συστήνει τον γιο του Μιχάλη, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός. Στην παρέα του «Τι λες τώρα!» έρχεται ο Θάνος Καλλίρης για να μας θυμίσει μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ‘90 και όχι μόνο.

Ακόμα, ο Γιώργος Βελισσάρης, απογειώνει το κέφι στήνοντας στο πλατό ένα γλέντι, για να αποχαιρετήσουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το 2021.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 13:50 η παρέα του «Τι λες τώρα!» μοιράζει τις ομορφότερες ευχές για τη νέα χρονιά. Συνδεόμαστε μέσω skype  με την Καλομοίρα και η καλή της ενέργεια φτάνει μέχρι εδώ… Ακόμα, οι ηθοποιοί Πάνος Σταθακόπουλος και Ντάνιελ Νούρκα καταφτάνουν από το Κουδουνάρι και τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» για να μιλήσουν για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά αλλά και για τη φιλία τους. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Λένα Παπαδοπούλου τραγουδάει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες δίνοντας τον πιο κεφάτο ρυθμό στη νέα χρονιά.

#TiLesTora 

«ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!»
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ MEGA