Θοδωρής Ρωμανίδης για Φιλιππίδη: «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα»

Θοδωρής Ρωμανίδης για Φιλιππίδη: «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι καλέστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο δεν πήγε.

«Σε κάποιες καταγγελίες που συνέβησαν για συμπεριφορά στο θέατρο, δεν έπεσε κανένας από τα σύννεφα. Πέσαμε από τα σύννεφα, αν αποδειχθεί, στην υπόθεση των βιασμών. Πάντα πρέπει να βάζουμε κι αυτό, γιατί έτσι πρέπει. Και να μιλούσες, τι θα γινόταν; Θα ήσουν έξω από τη δουλειά.

Όταν είδα τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις χειροπέδες ανθρώπινα συγκινήθηκα πάρα πολύ και σοκαρίστηκα. Μία γραπτή κατάθεση την έδωσα. Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα. Η γραπτή κατάθεση που έδωσα αφορούσε το τι σχέση είχα εγώ με τον Πέτρο» ανέφερε ο Θοδωρής και πρόσθεσε:

«Εξοργίζομαι όταν ακούω να μιλάνε για τον γιο του, γιατί ο γιος του είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Πρέπει να κάνει την πορεία του. Ακόμα και να αθωωθεί ο Πέτρος, θα μείνει στον Δημήτρη αυτό. Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Και να αθωωθεί, στη συνείδηση του κόσμου θα είναι ένοχος».

Όσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογήθηκε πως ο σκηνοθέτης του έλεγε ότι ζει αρχαιοελληνικά σαν τον Σωκράτη: «Δεν μιλάγαμε για ανήλικους τότε. Ξέραμε για ενήλικες. Ότι του άρεσε αυτός ο τρόπος ζωής. Δεν υπάρχει χειρότερο αδίκημα για εμένα από το να βιάσεις ανήλικο!».