Θοδωρής Μαραντίνης στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την συνέντευξή της: «Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό…»

Θοδωρής Μαραντίνης στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την συνέντευξή της: «Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως μετάνιωσε για την ανοχή που έδειξε αλλά επέλεξε να μιλήσει για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση.

Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;

Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί.

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ».