Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε, παραήταν στο προσκήνιο»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε, παραήταν στο προσκήνιο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«Πέρασαν 22 χρόνια από όταν ξεκινήσαμε σαν αίσθηση. Κάναμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και με το παραπάνω» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Θοδωρής ανέφερε: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Ποτέ δεν μπορείς για γάμο, υπάρχει λόγος που γίνονται, όταν έρχεται η στιγμή. Το τι μπορεί να συμβεί δε ξέρω. Τα ΜΜΕ θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα, αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα.

Ευτυχώς, προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε, παραήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική… Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν».

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε ν επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι. Ίσως χρειαστεί ακόμη μια εγχείρηση», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να πάει στη Eurovision, τόνισε: «Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε».