Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν πέτυχε, δεν γίνεται άλλη προσπάθεια»

tm-250x250.png

Συνέντευξη στο Cosmoradio και τον Τάσο Ριζόπουλο, παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία βρέθηκαν στα δικαστήρια.

«Στην πράξη όλο αυτό άρχισε να ξεφεύγει, ξεκίνησε μια μεγάλη παραφιλολογία τυχαία ή άτυχα, δεν ξέρω. Γενικά προσπαθούσα τόσο καιρό να μην ασχολούμαι με το θέμα, αν μη τι άλλο, αν είναι να αναφερθώ, να μιλάω για τα θετικά και τα όμορφα. Κάποια στιγμή αυτό ένιωσα να με καταβάλει όμως και να με προσβάλλει και μένα προσωπικά και επαγγελματικά, θεώρησα πως για μία φορά έπρεπε να βγω και να πω κάποια πράγματα. Ακούστηκαν διάφορα.

Πάντα προσπαθούσα να κρατάω χαμηλό προφίλ και να μην ασχολούμαι με το θέμα ιδιαίτερα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει διάφορες αντιδράσεις. Έκρινα και δεν το έχω μετανιώσει ότι ήταν απαραίτητο να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι αυτό το πράγμα προσπαθήσαμε αλλά δεν πέτυχε. Δεν γίνεται άλλη προσπάθεια. Ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Αυτή η στιγμή δεν είναι καλή. Είναι δύσκολο. Βγήκα είπα κάποια πράγματα μια φορά και νομίζω ότι πρέπει να μείνει εκεί, να μην το ανακυκλώνουμε» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.