Θοδωρής Αθερίδης: «Ήμασταν κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα γιατί μου εξήγησαν ότι θα ξαναπέσω στο αλκοόλ»

Θοδωρής Αθερίδης: «Ήμασταν κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα γιατί μου εξήγησαν ότι θα ξαναπέσω στο αλκοόλ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχαν στενή φιλιά.

Μάλιστα, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι η δολοφονία του ηθοποιού τον είχε σοκάρει, ενώ περιέγραψε και πως το έμαθε:

«Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε, Ελένη Γκασούκα και μου είπε “σφάξανε τον Νίκο”. Ήταν μεγάλο σοκ. Γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 γιατί μου εξήγησαν ότι θα ξαναπέσω στο αλκοόλ αντί να βγάλω αυτόν από εκεί. Ο Νίκος έπινε πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει. Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε:

«Ο Νίκος ήταν ξεροκέφαλος. Όταν του εξηγούσα μου έλεγε “πώς πήγες σε άγνωστους ανθρώπους και είπες είμαι αλκοολικός; Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα».

Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος γνώρισε τον λόγο που τον απέφευγε και δεν τον πείραζε αυτό.