Θετικός στον κορονοϊό και ο Τίμος Ζαχαράτος

Θετικός στον κορονοϊό και ο Τίμος Ζαχαράτος

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο κορονοϊός, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και η μετάλλαξη Όμικρον έχει επικρατήσει.

Ενώ ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν από τον ιο, είναι και ο Τίμος Ζαχαράτος.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» ανακοίνωσε ότι ο chef βρέθηκε θετικός στον covid19 γι’ αυτό και απουσίαζε από το πλατό.

«Να πούμε τα περαστικά μας σε όλους τους ανθρώπους εκεί έξω. Να στείλουμε την αγάπη μας και στον Τίμο μας ο οποίος έχει βγει θετικός είναι μία χαρά μην αγχώνεστε» είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Παράλληλα, ο Τίμος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι για Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και όχι σε κάποια κουζίνα, κάπου εκτός συνόρων να αλλάζω τον χρόνο μαγειρεύοντας. Περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή να κάνω Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δίπλα από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι. Δυστυχώς, ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια και θα τα περάσω μόνος μου. Προσέξτε τους εαυτούς σας και προστατέψτε τους γύρω σας. Εύχομαι υγεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε κάθε άνθρωπο. Επίσης, σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας»