Θεοφανία Παπαθωμά: “Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε”

Θεοφανία Παπαθωμά: "Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε"

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot., βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μίλησε για τη ζωή, την οικογένειά της, τον επικείμενο γάμο της, τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Πασχάλη Τσαρούχα.

Αρχικά η ηθοποιός είπε ότι της αρέσει να ζει μακριά από τον θόρυβο της πόλης και έτσι ζει στον Γέρακα, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βρέθηκε στην Αθήνα.

Παράλληλα, η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, τονίζοντας: «Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς” που έκανα μια πόρνη. Μας είχε καλέσει ο Μανουσάκης για μια σειρά με τον Πασχάλη Τσαρούχα να παίξουμε το ζευγάρι, αλλά δεν έγινε τελικά».

«Άλλαξε το σενάριο και μετά από 1,5 μήνα του τηλεφώνησα και τότε έγινε η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη», συμπλήρωσε η η Θεοφανία.

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, δηλώνοντας: «Με τον Πασχάλη συναντηθήκαμε μετά από 7 χρόνια το 2005. Όταν είδα τον Πασχάλη πρώτη φορά είπα “Τι καλό παιδί”. Μείναμε μαζί επτά χρόνια. Επτά χρόνια φαγούρας».

«Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε. Δεν κράτησε πολλά χρόνια η προσπάθειά μας, αλλά ο γιος μου ο Αχιλλέας μου είχε πει ότι “Κοίταξέ με μόνο τρία χρόνια προσπαθήσατε;” Είχαμε ένα πολιτισμένο και ήρεμο διαζύγιο», πρόσθεσε ακόμα, αναφέροντας ότι ο Αχιλλέας είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί.

Αμέσως μετά η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον άνδρα της, Γρηγόρη Πετράκο, αποκαλύπτοντας: «Με τον Γρηγόρη αποφασίσαμε να παντρευτούμε, απλώς δε βρήκαμε τον χρόνο ακόμα. Από τον πρώτο χρόνο κάθε χρόνο μου κάνει πρόταση γάμου. Μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα δούμε. Είμαστε μαζί επτά χρόνια».

«Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του Γρηγόρη γιατί δεν πληρώνομαι γι’ αυτό. Αν αναφερθώ στο video με την έρευνα που έκανε, οποίος ανατρέξει στις πηγές θα δει ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν. Εμείς ήμαστε στον δρόμο της φιλοσοφίας πολλά χρόνια», δήλωσε η Θεοφανία για τις δηλώσεις του τραγουδιστή περί κορονοϊού.

«Θεωρώ αστείο και γελοίο να ασχολείται κάποιος με ό,τι ανεβάζει ο Γρηγόρης. Δεν συμφωνώ πάντα με την άποψη του Γρηγόρη. Συμφωνώ με το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τη γνώμη του», συμπλήρωσε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν ξέρω πολλά. Ούτε για τον δικό μου ρόλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη Βιολέτα. Περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει καλά ο Μιλτιάδης. Πιστεύω ότι μπορεί να πάνε και τρίτη χρονιά. Με τριαντάρι σίριαλ δεν κόπηκε ποτέ στην εποχή μας», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.