Θεοχάρης Ιωαννίδης για τη συνέντευξη του Καράβα: «Έκανε αίσθηση και μπράβο του – Είναι ένας νέος άντρας με όνειρα»

Θεοχάρης Ιωαννίδης για τη συνέντευξη του Καράβα: «Έκανε αίσθηση και μπράβο του – Είναι ένας νέος άντρας με όνειρα»

Στην εκπομπή «Open Weekend», μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μέσω Skype.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το Night Out θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ σχολίασε και τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή του που σχολιάστηκε από όλους.

«Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει το Night Out του χρόνου», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Δεν παρακολούθησα ενεργά τι συνέβη με τον Γιώργο Καράβα. Οι άνθρωποι από την ομάδα μου είπαν τι συνέβη, ξέρεις εγώ Ελένη έχω μια αρχή. Δεν μου επιτρέπω να σχολιάζω ανθρώπους, καταστάσεις και τα υπόμενα τους. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Εγώ τον Γιώργο τον υπερεκτιμώ, φάνηκε αυτό. Χάρηκα για όσα είπε στην εκπομπή γιατί έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που αισθάνεται και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή.

Εκτιμώ όλους τους ανθρώπους στην τηλεόραση και κυρίως τη δουλειά τους, δεν είμαι εδώ να σχολιάσω τίποτα και κανέναν. Δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκα αλλά σίγουρα έκανε αίσθηση ο Γιώργος και μπράβο του. Αγαπώ τον Γιώργο πολύ, χωρίς να τον ξέρω. Αγαπώ την πορεία του και αυτό που πρεσβεύει. Είναι ένας νέος άντρας με όνειρα, ένα καταπληκτικό παρουσιαστικό, καλό λέγειν και ένα φωτεινό πλάσμα» είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για τον Γιώργο Καράβα.